16000 TL monitör önerisi

• Konuyu başlatan KNT1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 371

KNT1

Decapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Elimde Samsung Odyssey G6 modeli var sıkıntıları maalesef bitmek bilmedi bu yüzden satacağım 16k üzerine kesinlikle çıkamam şu an elimde bulunan monitörden iyi veya eşit olan bir monitör aradım ama bulamadım.
@bluerr

4060Ti var hocam onu yazmayi unutmuşum yetmez büyük ihtimal tam emin değilim ondan dolayı 2K monitör istiyorum.

G65B gerçekten güzel ama sorunları bitmek bilmedi ona yakın monitör büyük ihtimal 16K üstünde diye tahmin ediyorum

sizce IPS geçmelimiyim peki? THH başvursam net değişim gelir elimde tutmak mı mantıklı olur acaba o kısımda da kararsız kaldım?

4060 Ti var hocam onu yazmayi unutmuşum yetmez büyük ihtimal tam emin değilim ondan dolayı 2K monitör istiyorum. G65B gerçekten güzel ama sorunları bitmek bilmedi ona yakın monitör büyük ihtimal 16K üstünde diye tahmin ediyorum sizce IPS geçmeli miyim peki THH başvursam net değişim gelir elimde tutmak mantıklı mı?

Native 4K 4060 Ti ile imkansız. DLSS - FG ile belki 50-70 FPS yakalayabilirsiniz modern oyunlarda. En kötü 1440P'ye düşürürsünüz, native 1440p kadar net olmaz ama kötü de görünmez.

G65B ile ne sorun yaşadınız? Aldığınız yer yardımcı olmuyor mu, neden THH'ye başvurmayı düşünüyorsunuz? G65B hala daha 15K altında alınabilecek en iyi 2-3 monitörden biri. Şahsen ben VA'nın görüş açılarını beğenmediğim için çok iyi bir monitör olsa da IPS panele sahip bir monitörü tercih ederim ama yaşadığınız sorunlar dışında üründen memnunsanız değişim daha mantıklı olabilir sizin için.

15K altında kayda değer bir VA panele sahip monitör bildiğim kadarıyla yok. Kontrast açısından en yakın, hatta daha iyisi G27i. Geçtiğimiz haftalarda AOC'nin bir monitörü vardı VA panel olarak. 10K civarı bir fiyatı vardı fakat stokları tükendi. Stoklara gelirse onu da düşünebilirsiniz, bütçeyi de zorlamaz.

Native 4K 4060 Ti ile imkansız. DLSS - fg ile belki 50-70 FPS yakalayabilirsiniz modern oyunlarda. En kötü 1440P'ye düşürürsünüz, native 1440p kadar net olmaz ama kötü de görünmez.

G65B ile ne sorun yaşadınız? Aldığınız yer yardımcı olmuyor mu, neden THH'ye başvurmayı düşünüyorsunuz? G65B hala daha 15k altında alınabilecek en iyi 2-3 monitörden biri. Şahsen ben VA'nın görüş açılarını beğenmediğim için çok iyi bir monitör olsa da IPS panele sahip bir monitörü tercih ederim ama yaşadığınız sorunlar dışında üründen memnunsanız değişim daha mantıklı olabilir sizin için.

15k altında kayda değer bir VA panele sahip monitör bildiğim kadarıyla yok. Kontrast açısından en yakın, hatta daha iyisi G27i. Geçtiğimiz haftalarda AOC'nin bir monitörü vardı VA panel olarak. 10k civarı bir fiyatı vardı fakat stokları tükendi. Stoklara gelirse onu da düşünebilirsiniz, bütçeyi de zorlamaz.

Hocam ghosting sorunu ayrıca monitör oyun oynarken bir anda kapanıyor oyun modunu kapatıp aç yapınca veya kabloyu çıkar tak yapınca geri geliyor servise götürdüm orada gözümün önünde test yaptılar ghosting yoktu eve gittim 2 tane dizüstü ile denedim ghosting vardı.
Şimdi yeni kablo sipariş ettim onu bekliyorum, ayrıca oradaki arkadaş bana ekran kartınızda olabilir sorun demişti oda kafamı kurcaladi ondan dolayı en iyisi satmak dedim.

Hocam peki IPS olarak bana bu monitörü aratmayacak bir monitör var mı acaba çünkü ben film falan da izliyen bir insanım ara sıra hikayeli oyunlarda oynuyorum ama genel olarak Valorant ve CS2'de geçiriyorum çoğunlukla vaktimi.
Ondan dolayı yüksek yenileme hızı da önemli.

Hocam ghosting sorunu ayrıca monitör oyun oynarken bir anda kapanıyor oyun modunu kapatıp aç yapınca veya kabloyu çıkar tak yapınca geri geliyor servise götürdüm orada gözümün önünde test yaptılar ghosting yoktu eve gittim 2 tane dizüstü ile denedim ghosting vardı.
Şimdi yeni kablo sipariş ettim onu bekliyorum, ayrıca oradaki arkadaş bana ekran kartınızda olabilir sorun demişti oda kafamı kurcaladi ondan dolayı en iyisi satmak dedim.

Hocam peki IPS olarak bana bu monitörü aratmayacak bir monitör var mı acaba çünkü ben film falan da izliyen bir insanım ara sıra hikayeli oyunlarda oynuyorum ama genel olarak Valorant ve CS2'de geçiriyorum çoğunlukla vaktimi.
Ondan dolayı yüksek yenileme hızı da önemli.

IPS olarak kontrast oranı açısından G65B'nin dengi yok. Herhangi bir IPS ile farkı hissedersiniz. Yine de en yakın ürün bu.

IPS özelinde kontrast oranı zirve sayılır, 1750:1 gibi bir oran sunuyor. G65B ise 2700:1 civarı sunuyor. G65B'de olan quantum dot katman bu üründe de mevcut. Renk gamutu da geniş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı