16000 TL tablet önerisi

Hocam o nasıl cümle. Tableti, bilgisayardan alırsak, çok telefon kullanma deneyimimiz mi olacak?

Kusura bakmayın anlatamamışım. Tableti bilgisayar gibi kullanamayacaksınız yani.

Hayır hocam kalemli almak istiyorsanız Huawei'nin sitesinden alacaksınız. Benim, şu anlık kaleme istiyacım olmadığı için 11800'e alacağım. Ben tablet almak çok araştırdım. Her türlü sorunuzu alabilirim.

Gbox uygulaması nedir? Bu arada ürün Hepsiburada'nin sitesinde daha ucuz ama yanında kalem yok Huawei'nin kendi sitesinde sattığı ürünün yanında kalem geliyor mu?

Bu arada Trendyol'da 11800 liraymis.

Gbox bağımsız bir uygulama ve güvenli. Uygulamada indirilen Google uygulamaları ve indirilmeyen Google uygulamaları diye 2 yer var. İçinden istediğiniz uygulamaları indirdikten sonra Google hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Ne zaman canınız Google çekerse Gbox'a girip, Google simgesine basarak Google'a girebilirsiniz.

Google sorunları ile uğraşırım (gbox kullanma vs) sıkıntı yok derseniz Huawei cidden iyi cihazlar üretiyor yok derseniz Samsung s9FE+ alabilirsiniz ona da yok çekerseniz iPad 10 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…