16000 TL'ye sistem toplamak vs. Xbox Series S almak

mehmeticikisi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Halihazırda RX 550, Xeon E5 2650 bir sistemim mevcut. 16 bin TL bütçem var. Monitor, kulaklık vs. içinde olacak şekilde Xbox Series S almak istiyorum. PC topla diyenler olacaktir PC'de hevesim kalmadi gibi. 16 bin TL'ye Xbox Series S mi almak daha mantikli yoksa PC dizmek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
11K civarına rx 6600 sistem diz daha mantıklı.

16000 liraya Xbox Series S alırsan iyisinden sağlam kazık yemiş olursun. Türkiye garantili Series S ler sarı sitede 5000-6000 arası satılıyor. Bir tane onlardan al, bir tane de G923 direksiyon seti ve gamepass üyeliği alırsan mis gibi oynarsın.

R5 5600 - RX 6700 XT sistemler mevcut o bütçe ile. Ben olsam bilgisayar bakınırım.

12K'lık sistem topla ve gamepad al sonra Steam geniş ekran moduna çek alsana hem konsol hem bilgisayar.

Hocam bence bu senin seçimine bağlı bende aynı kararı verdim ve Xbox Series X alacağım haftaya yani tamamen kişisel düşüncen PC ile oynamayı seviyorsan PC konsol ile oynamayı seviyorsan konsol. Bilgisayarın sana yeterli geliyorsa konsol almanı tavsiye ederim şahsen benim halihazırda çoğu oyunu açan PC bulunmakta artı olarak Xbox alacağım. Dediğim gibi sana kalmış.

Series S yerine PS5 düşünebilrsiniz ben PS5 almayı düşünüyorum exclusive oyunarını denemek için.

Series S yerine PS5 düşünebilrsiniz ben PS5 almayı düşünüyorum exclusive oyunarını denemek için.

Exclusive oyunları pahalı değil mi? Sizce verilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…