Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 192 Bugün 14:38 #1 1600DPI 0.1 sens ile Valorant atışları tutarsız mı olur? Yani menüde masaüstünde hızlı olması oyun içerisinde alışkanlığı bozar mı? Micro adjustments atışlarımda sıkıntı olur mu?
1600DPI 0.1 sens ile Valorant atışları tutarsız mı olur? Yani menüde masaüstünde hızlı olması oyun içerisinde alışkanlığı bozar mı? Micro adjustments atışlarımda sıkıntı olur mu?
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:13 #2 Hocam ben 1600DPI 1.20 sens oynuyorum. 0.1 ile ekranı nasıl çeviriyorsunuz?
Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 192 Bugün 17:34 #3 weeha dedi: Hocam ben 1600DPI 1.20 sens oynuyorum. 0.1 ile ekranı nasıl çeviriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O şekilde oynamaya alıştırdım. Çünkü daha kontrollü oluyor. Siz nasıl o kadar hızlı oynayabiliyorsunuz?
weeha dedi: Hocam ben 1600DPI 1.20 sens oynuyorum. 0.1 ile ekranı nasıl çeviriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O şekilde oynamaya alıştırdım. Çünkü daha kontrollü oluyor. Siz nasıl o kadar hızlı oynayabiliyorsunuz?
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:46 #4 Groj dedi: O şekilde oynamaya alıştırdım. Çünkü daha kontrollü oluyor. Siz nasıl o kadar hızlı oynayabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bana hızlı gelmiyor ki dirsekten değil bilekten çeviriyorum fareyi o yüzden minimal hareketlerle yüksek sens oynuyorum.
Groj dedi: O şekilde oynamaya alıştırdım. Çünkü daha kontrollü oluyor. Siz nasıl o kadar hızlı oynayabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bana hızlı gelmiyor ki dirsekten değil bilekten çeviriyorum fareyi o yüzden minimal hareketlerle yüksek sens oynuyorum.