Valorant oynuyorum ve en az ghosting ve en iyi akıcılığa ihtiyacım var. Kendi monitörümü satacağım birazdan ve monitörsüz kalmamak için direk Vatan'dan alma taraftarıyım fakat internete de bakarım sorun yok.
Düşündüğüm monitör bu, TN panel fakat ghosting yok ve şu an satacağım monitörümde TN panel görüntü kötü değil. (Veya IPS kullanmadığım için öyle geliyor.)
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Monitörlerden pek anlamam ancak sırf çok az ghosting var diye TN panel kullanmayın bence. Aşırı profesyonel oynamıyorsanız VA tercih edin bence. TN alıpta renk paletinden pişman olan çok.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bunu almaya gerçekten değer mi? İnternetten alırsam 5-6 gün monitörsüz kalacağım çünkü. Bu arada TN panel kötü gelmiyor bana hiç IPS kullanmadım gerçekten almayayim mi DELL'i?
Bunu almaya gerçekten değer mi? İnternetten alırsam 5-6 gün monitörsüz kalacağım çünkü. Bu arada TN panel kötü gelmiyor bana hiç IPS kullanmadım gerçekten almayayim mi Dell'i?