Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.526 Çözümler 57 25 Ağustos 2025 #11 nexa153 dedi: Kral çok karışmak istemem ama o fiyattakiler şey oluyor 5 ay dayanımı oyle duşun T60 gibi. Genişletmek için tıkla... Rk R65 dandik bir klavye değil hocam senelerce işini görür.
nexa153 dedi: Kral çok karışmak istemem ama o fiyattakiler şey oluyor 5 ay dayanımı oyle duşun T60 gibi. Genişletmek için tıkla... Rk R65 dandik bir klavye değil hocam senelerce işini görür.
Vritra Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #12 nexa153 dedi: Kral çok karışmak istemem ama o fiyattakiler şey oluyor 5 ay dayanımı oyle duşun t60 gibi Genişletmek için tıkla... Hocam ben Rampage KB-R06 adında bir klavyeden geçeceğim, Kalitesiz bir klavye benim gözümde,3 yıl kullandım. R65'i 5 ayda bozacağımı düşünmüyorum. RK R65'i sipariş etmiş bulundum, herkese teşekkürler. Son düzenleme: 29 Ağustos 2025
nexa153 dedi: Kral çok karışmak istemem ama o fiyattakiler şey oluyor 5 ay dayanımı oyle duşun t60 gibi Genişletmek için tıkla... Hocam ben Rampage KB-R06 adında bir klavyeden geçeceğim, Kalitesiz bir klavye benim gözümde,3 yıl kullandım. R65'i 5 ayda bozacağımı düşünmüyorum. RK R65'i sipariş etmiş bulundum, herkese teşekkürler.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.526 Çözümler 57 29 Ağustos 2025 #13 Vritra dedi: Hocam ben Rampage KB-R06 adında bir klavyeden geçeceğim, kalitesiz bir klavye benim gözümde, 3 yıl kullandım. R65'i 5 ayda bozacağımı düşünmüyorum. Rk R65'i sipariş etmiş bulundum, herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Vritra dedi: Hocam ben Rampage KB-R06 adında bir klavyeden geçeceğim, kalitesiz bir klavye benim gözümde, 3 yıl kullandım. R65'i 5 ayda bozacağımı düşünmüyorum. Rk R65'i sipariş etmiş bulundum, herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Vritra Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #14 Burak Karabal dedi: Rica ederim hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, iyi günler.
Burak Karabal dedi: Rica ederim hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, iyi günler.