En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O sistemlerin, maksimum 2-3 yıl ömrü varken, benim attığımın 6 yıl civarı ömrü var. İkinci el değil, sıfır parçalar. İzoly pc, sıfır değil. 7-8 yıl önceki parçaların sıfır olma, ihtimali yok. Benim attığım sistem, onlara göre 4-5 kat daha iyi performans verecektir. 200 TL verip, çok daha yüksek performans alacaksınız. 200 TL' ye değecektir. Ekran kartı olmamasına rağmen bu fiyattaki ekran kartlılara açık ara fark atar.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Zahmet olmaz ise bu sistemin bir tık daha düşük halini toplaya bilir misiniz? Ram aynı dursun hafıza işlemci güç kaynağı gibi şeyleri düşürebilirsiniz dediğim gibi sadece mc oynayacağım.
Daha ucuz bir ramde olabilir ayrıca. 7 8 yıl dayanmasına gerek yok 3 veya 4 sene yetecek bir sistem olursa bana yeterli. @abdullahdemir