1600TL Sistem Toplama

Dediğiniz gibi yaptım 100TL gibi bir fark var. Asus ile Msi anakart arasında ne gibi farklar vardır ? Bide 100TL değer mi?

Diğer bileşenlerden kısıp alabilir ? Gtx 750 ti ile R9 270X arasında dağlar kadar performans farkı vardır, eğer diğer bileşenleri değiştirmek istemezse R7 260X de önerdim.

Dediğiniz gibi yaptım 100TL gibi bir fark var. Asus ile Msi anakart arasında ne gibi farklar vardır ? Bide 100TL değer mi?Eki Görüntüle 79710
H81m-plus usb 3.0 ön panele verebiliyor, h81m p33 veremiyor fark bu. Bir de, kasadan kısmanı hala tavsiye ediyorum, Z3 Plus+sağlam bir psu alınabilir

Daha neyini kıssınki anlamadım kasayla güç kaynağında kısıcağına ekran kartını değiştirmez zaten ekran kartı 2.el de hemen satılıcak bir ekran kartı kardeş 1-2 sene sonra değiştirir onu. Almışken iyi bir güç kaynağı alıyo ilerde değiştirince sıkıntı olup masraf yapmaz bir daha masrafa gerek yok.

Kardeşim kasanın sağlam olmasına özen gösteriyorum ciddi anlamda bu konuda çok sorun yaşadım gerek anakartın vidaları ile ilgili gerek ekran kartını takmakla ilgili bu yüzden Corsair çok sağlam gibi gözüküyor gerekli incelemeleri de YouTube'da mevcut bu yüzden değiştirmem diye düşünüyorum.
Ön paneller benim için çok önemli o yüzden anakarttada bir değişiklik yapmam. @ozor06

Ekran kartını değiştirmek istemiyorum pek kardeşim , çünkü bütçeyi fazlasıyla aşıyor yinede teşekkür ederim. @offline

şimdi aldın fx 4300 ü gelecekte ekran kartını değiştirecek işlemci ekran kartını besleyemeyecek
Sen galiba recep abi ve ali abi'nin pentium g3258 ve titanx videosunu izlemedin darboğaz diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…