Giriş seviyesi bir psu olduğu için önermem. PK550D veya C550 daha mantıklı.Bilgisayar normalde FSP HYPER PRO 80+ BRONZE 650w ile çalışırken arıza mı ne oldu bilmiyorum gücü bi anda kesiyor yani bilindik ve kaliteli marka almaya yöneldim şuan, psularda pek bilgim yok msi mag sıkıntı çıkartırmı bu sistemde 550w ile 600w aynı fiyat aynı zamanda
Bahsettiğiniz marka ve model hakkında bilgim yok. FSP forumda takip ettiğim kadarıyla kötü bir marka değil fakat yine forumda konularda sizin PSU hakkında birkaç yorum okudum. Pek kaliteli değil sanırım. Forumda incelemeleri olan PSU modellerine yönelin. İkincii olarak PSU rehberi forumda mevcut ona bir göz atın. Elektronik cihaz sonuçta kaliteli olsa bile belki milyonda bir ihtimal size denk gelir ve bozulur.Bilgisayar normalde FSP HYPER PRO 80+ BRONZE 650w ile çalışırken arıza mı ne oldu bilmiyorum gücü bi anda kesiyor yani bilindik ve kaliteli marka almaya yöneldim şuan, psularda pek bilgim yok msi mag sıkıntı çıkartırmı bu sistemde 550w ile 600w aynı fiyat aynı zamanda
Hocam dediğiniz OCP özelliği bana lazım galiba çünkü evdeki elektrik baya eski tesisat ve lambalar bazen tekliyor o özellikte olan bir psu varmıdırHocam bütçeniz 750w ğüç kaynaklarına yeter diye düşünüyorum. Bu benim şahsi görüşüm, iyi kalite 550-600w güç kaynagı yerine 750w biraz daha düşük kalite güç kaynağı alınabilir. Önümüzdeki yıllarda belki daha yüksek işlemci ve ekran kartına geçmek istersiniz diye düşündüm.
Paylaşmış olduğum ürünüde düşünebilirsiniz. Tek eksiği OCP olmaması. Evinizdeki elektrik tesisatı eskiyse veya akım dalgalanmaları oluyorsa tercih etmeyebilirsiniz.
DeepCool PF750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PF750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.435,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT markasını hiç duymadım ama genel bir araştırma yapıp birini alacağım artıkBahsettiğiniz marka ve model hakkında bilgim yok. FSP forumda takip ettiğim kadarıyla kötü bir marka değil fakat yine forumda konularda sizin PSU hakkında birkaç yorum okudum. Pek kaliteli değil sanırım. Forumda incelemeleri olan PSU modellerine yönelin. İkincii olarak PSU rehberi forumda mevcut ona bir göz atın. Elektronik cihaz sonuçta kaliteli olsa bile belki milyonda bir ihtimal size denk gelir ve bozulur.
Rehber: Güç kaynağı (PSU) seçerken dikkat edilmesi gerekenler
1-) Marka: Çoğu zaman araştırmadan, sadece markaya bakarak ürün önerenleri görüyorum. Örneğin: -XXX TL bütçem var, hangi PSU'yu önerirsiniz? -XXX marka iyidir. Marka tabii ki önemli, her üründe olduğu gibi aldığınız PSU'da da sorun yaşayabilirsiniz, bu durumda markanın garantisi iyi...www.technopat.net
Benim atmış olduğum ürünü akım korumalı prizler ile kullanabilirsiniz. Bu da bir seçenek. Bu işin detayına inmek istiyorsanız forumu iyice tarayın. Birçok bilgi mevcut. Mesela şunun gibi, kapasitörlerin tayvan malı olması öneriliyor.
Bu konuda bir arkadaş paylaşmış.NZXT marka şu sıralar çok tutuluyor, onada yönelebilirsiniz.
Mağazadan alamam ama sipariş verirsem olmazmı yaniMağazadan alabilme şansınız varsa bu alınabilir:
NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler 120mm Fanli PSU | ITOPYA
NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-5B1BB-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Pinler uyar, sorun olmaz.
MSI MAG 600W modelinin kabloları bu şekilde:
Eki Görüntüle 1924629
Olur elbette dostum ama attığım model online siparişe kapalı şu anlık. Mağazada mevcutmuş, o yüzden dedim.Mağazadan alamam ama sipariş verirsem olmaz mı yani?
Anladım teşekkürler sipariş icin başka sitelere baktım 2kdan başlıyor bunu nasil başka yollarla ile alabilirimOlur elbette dostum ama attığım model online siparişe kapalı şu anlık. Mağazada mevcutmuş, o yüzden dedim.
NZXT oldukça kaliteli bir marka, şüpheniz olmasın.