1600TL'ye sistem önerisi

CanSaribal

Kilopat
Uzun süredir parça piyasasının fiyatlarını takip ediyorum. Dolar yükseldiği için 4 aydır kendime pc toplayamadım ama artık yavaştan toplamaya başlıyım diyorum. işlemci olarak amd x8 8xxx serisi bi işlemci alacağım için anakart da am3+ olmalı. Bu anakart hakkında veya muadili olan bi anakart hakkında bi bilgilendirme alabilir miyim? mesela bu anakart'a fx 8350 işlemci, ekran kartı olarak da SLI'lı Asus R9 270X directCU II 4 gb 256 bit'lik veya R9280X DirectCU II 3 gb 384 bit'lük bi ekran kartı taksam sıkıntı olur mu?

Önemli olan ilk başta sizin bütçeniz ve kullanma amacınız . Daha sonra hangi parçayı ne için almanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Önemli olan ilk başta sizin bütçeniz ve kullanma amacınız . Daha sonra hangi parçayı ne için almanız gerektiğini söyleyebiliriz.
Bütçem 1600 tl civarı. Amacım ise oyun oynamak. Oyunlar da; Batman Arkham City, Aslylum, Battlefield 3, aAssasins Creed serisi falan... Tabi bu bütçeye SLI 'lı ekran kartı değil tekli dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elinizde bulunan ve kullanılabilir donanımlarınızı da lütfen yazın . Monitör , klavye , mause ve Harddisk gibi ...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı