1600TL'ye sistem önerisi

CanSaribal

Kilopat
Uzun süredir parça piyasasının fiyatlarını takip ediyorum. Dolar yükseldiği için 4 aydır kendime pc toplayamadım ama artık yavaştan toplamaya başlıyım diyorum. işlemci olarak amd x8 8xxx serisi bi işlemci alacağım için anakart da am3+ olmalı. Bu anakart hakkında veya muadili olan bi anakart hakkında bi bilgilendirme alabilir miyim? mesela bu anakart'a fx 8350 işlemci, ekran kartı olarak da SLI'lı Asus R9 270X directCU II 4 gb 256 bit'lik veya R9280X DirectCU II 3 gb 384 bit'lük bi ekran kartı taksam sıkıntı olur mu?

Önemli olan ilk başta sizin bütçeniz ve kullanma amacınız . Daha sonra hangi parçayı ne için almanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Önemli olan ilk başta sizin bütçeniz ve kullanma amacınız . Daha sonra hangi parçayı ne için almanız gerektiğini söyleyebiliriz.
Bütçem 1600 tl civarı. Amacım ise oyun oynamak. Oyunlar da; Batman Arkham City, Aslylum, Battlefield 3, aAssasins Creed serisi falan... Tabi bu bütçeye SLI 'lı ekran kartı değil tekli dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elinizde bulunan ve kullanılabilir donanımlarınızı da lütfen yazın . Monitör , klavye , mause ve Harddisk gibi ...

Monitör , klavye ve mouse'um var. Kasa bazında hiçbir parçam yok. Sadece Kasa lazım bana.

Güzel sistem, Xeyal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…