160mm rotoru 203mm yapmak

Leozihm

Hectopat
Daha fazla  
160mm rotorumu daha iyi gözüktüğü ve yüksek performansı sebebiyle 203mm yapmak istiyorum fakat kaliperi maşadan uzaklaştıracak spacer bulamıyorum. Ne yapmamı onerirsiniz?

Maşanızın modeli 203 mm destekliyormu oonce onu kontrol edin. Daha sonra fren adaptorunu kaliper modelinize göre seçebilirsiniz. Adaptoru çoğu bisikletçiden rahat bulursunuz aslında.

Maşanızın modeli 203 mm destekliyor mu oonce onu kontrol edin. Daha sonra fren adaptorunu kaliper modelinize göre seçebilirsiniz. Adaptoru çoğu bisikletçiden rahat bulursunuz aslında.

Kaliperim 180mm e kadar destekliyormuş 180mm yapmaya karar verdim fakat internette adaptörler 200TL gibi çok fahiş fiyatlardan satılıyor 50TL'ye falan bulursam alacağım bisikletçilerde kaç TLdir.

Erdoğan'lar bisiklete bakabılırsınız, veya 2. el sıtelerden bulursunuz belki, kaliperiniz 200 mm destekler maşanızın desteklemesi önemli.

Shimano sitesinde 180 yazıyor MT200 için.

Erdoğan'lar bisiklete bakabılırsınız, veya 2. el sıtelerden bulursunuz belki, kaliperiniz 200 mm destekler maşanızın desteklemesi önemli.

Maşam mozo MTX7200 bisiklet üstünde geliyor.

Maşanızın modeli 203 mm destekliyor mu oonce onu kontrol edin. Daha sonra fren adaptorunu kaliper modelinize göre seçebilirsiniz. Adaptoru çoğu bisikletçiden rahat bulursunuz aslında.

Peki kalınlık olarak kalipere sığar mı sürtme sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Mtx 7200 dedıgınız bisikletinizn modeli galiba bisan modeli Google'da çıkıyor. Bence 180 yapın 200 ıle ugrasmayın. Profesyonel kullanımda bulunmuyorsanız 160 mm sıze yeterlı olacaktır. Ben uzun surelı ınıslerde 180 yetmedıgı ıcın 200 takarım bısıkletlerıme, ki uzun surelı inişlerde tepe inişleridir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı