ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #21 gocurbatin dedi: Çoğu kişi ısınmasından şikayetçi onun için tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... Stok fan ile düzgün hava akışı olan bir kasada kullanırsanız sıkıntı olmaz fakat overclock yapacaksanız stok fan tavsiye etmiyorum.
gocurbatin dedi: Çoğu kişi ısınmasından şikayetçi onun için tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... Stok fan ile düzgün hava akışı olan bir kasada kullanırsanız sıkıntı olmaz fakat overclock yapacaksanız stok fan tavsiye etmiyorum.
G gocurbatin Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #22 PustiPowerV2 dedi: B460 anakartlar 11. nesil işlemcileri desteklemeyeceğinden öyle bir yorum yapıldı her halde. Genişletmek için tıkla... RAM'lerim 3200 MHz hepsini kullanmak istedim
PustiPowerV2 dedi: B460 anakartlar 11. nesil işlemcileri desteklemeyeceğinden öyle bir yorum yapıldı her halde. Genişletmek için tıkla... RAM'lerim 3200 MHz hepsini kullanmak istedim