Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #11 Doyle dedi: VA panaller IPS'nin alt versiyonu olarak düşünebilirsiniz, IPS'ye bütçeniz yetiyor o yüzden onu alın. Evet gayet güzel bu monitör. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler kafamda ne alacağıma dair fikirler oluşmaya başladı fakat son olarak acaba şu monitör nasıldır aynı şekil IPS panel. https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-oyuncu-monitor-pm-HB00000S7TKT
Doyle dedi: VA panaller IPS'nin alt versiyonu olarak düşünebilirsiniz, IPS'ye bütçeniz yetiyor o yüzden onu alın. Evet gayet güzel bu monitör. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler kafamda ne alacağıma dair fikirler oluşmaya başladı fakat son olarak acaba şu monitör nasıldır aynı şekil IPS panel. https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-oyuncu-monitor-pm-HB00000S7TKT
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #12 Mustafa Emre Bacak dedi: Hocam çok teşekkürler kafamda ne alacağıma dair fikirler oluşmaya başladı fakat son olarak acaba şu monitör nasıldır aynı şekil IPS panel. https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-oyuncu-monitor-pm-HB00000S7TKT Genişletmek için tıkla... Alınır güzel bi monitör,aldıktan sonra ölü piksel testi,ghosting testi ve freesync testi yaptırmayı unutmayın.
Mustafa Emre Bacak dedi: Hocam çok teşekkürler kafamda ne alacağıma dair fikirler oluşmaya başladı fakat son olarak acaba şu monitör nasıldır aynı şekil IPS panel. https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-oyuncu-monitor-pm-HB00000S7TKT Genişletmek için tıkla... Alınır güzel bi monitör,aldıktan sonra ölü piksel testi,ghosting testi ve freesync testi yaptırmayı unutmayın.
Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #13 Doyle dedi: Alınır güzel bir monitör, aldıktan sonra ölü piksel testi, ghosting testi ve FreeSync testi yaptırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için.
Doyle dedi: Alınır güzel bir monitör, aldıktan sonra ölü piksel testi, ghosting testi ve FreeSync testi yaptırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #14 Mustafa Emre Bacak dedi: Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim,iyi eğlenceler.
Mustafa Emre Bacak dedi: Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim,iyi eğlenceler.