165 Hz 27" monitör alınır mı?

EymenAbidin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarda bazı oyunlarda 70 80 FPS Valorant tarzı oyunlarda 170 180 FPS alıyorum arada 130 140'lara düşebiliyor. 165Hz 27" bir monitör almayı düşünüyorum ama ekran yırtılması gibi sorunlar olur diye okudum bazı yerlerde. Alırsam sorun olur mu?

Hangi monitör? FPS oyunları için 27" pek uygun değil, 24" almanız daha yararlı olur. Eğer Freesync veya G-Sync tarzı teknolojileri destekliyorsa sistem ve monitör FPS konusu 60'ın altına inmediği sürece problem olmaz.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-monitor-asus-vg278q-monitor-1099591852/detay
Linkini bıraktığım monitörün ekranında ufak bir çizik varmış. Sorun olurmu?

FreeSync veya G-SYNC desteğini nasıl öğrenebilirim?

Rekabetçi oyunlar için istiyorsanız alın hikayeli oyun oynarsaniz elinizdeki kalabilir tamamen tercih meselesi.

Elimdeki bayağı eski bir model LG 21" 60Hz kasalı neredeyse. HDMI girişi bile yok değiştirmek istiyorum

Monitörün adını arattığımızda çıkıyor zaten, Freesync ve G-Sync desteği var. Yırtılmaları önler. Çizik de monitör performansına etki edeceğini düşünmüyorum fakat boyutuna ve konumuna göre sizi rahatsız edebilir belki. Görmeden almanızı tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…