Bütçe nedir?
RTX 3060 alacağım yanında da güzel bir monitör düşünüyorum. Sizce ne alabilirim?
Muhtemelen 4-6 arasıdır 3060 alacağına görç o yüzden en iyi F/P monitör;
![]()
ASUS Tuf Gaming VG277Q1A 27 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Premium VA Gaming Monitör
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. TUF Gaming VG277Q1A…www.gaming.gen.tr
Bütçe nedir?
RTX 3060 alacağım yanında da güzel bir monitör düşünüyorum. Sizce ne alabilirim?
Şimdi gördüm bütçeyi arkadaşın attığı iyidir.Teşekkürler
Max 5000.
1080p olarak kullanacaksanız yakından rahatsız edici bir görüntü çıkıyor. Panel şartınız vs. var mı?
O bütçeye bu monitör yakışır bence.
![]()
Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör
Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
IPS düşünüyordum.
Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 Gaming OC V2.0 LHR GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri sizce ekran kartı olarak bu alınabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.