165 Hz Curved monitör tavsiyesi

Bütçe
4500 TL
Bunun yerin 4500 TL limitim var kavisli monitör tavsiyesi onerebilir misin ASUS TUF RX 6700 XT 12 GB ekran kartı kullanıyorum.

Merhaba hocam kavisli istememin sebebi oyunlarda daha iyi hakimiyet sağlıyorsunuz ve oyunlar daha zevkli hale geliyor onerebileceğiniz kavisli var mıdır?

Hepsi VA olduğu için genelde önermiyorum. Yukarıda attığım sırf 2K diye önermiştim yoksa o da alınmaz. VA panelleri bilmeden önermek istemiyorum.

Bütçenize en uygun kavisli monitör bu. 2K 165Hz 27 inç. Tüm isteklerinizi karşılıyor. Ama dediğim gibi VA paneller hakkında pek bilgim yok.

Son düzenleme:
Bu ürünün 32 inç olanını sipraiş geçmeyi düşnüyorum. Siz kullanıyor musunuz bu ürünü hocam. Yoksa arkadaşta filanmı gördüm. Fiyatı çok iyi çünkü.

Hiçbir fikrim yok, genelde IPS panel öneriyorum. Dilerseniz konu açın, bilenler yardımcı olur.

Hiçbir fikrim yok, genelde IPS panel öneriyorum. Dilerseniz konu açın, bilenler yardımcı olur.

Benim işimi görebilecek düzeyde duruyor. 2K bir monitör bakınıyordum forumda paylaşmanız iyi olmuş. Bir araştırayım. Teşekkürler.

VA panel ne yazık ki. Arkadaş FPS oyunları oynamayacakmış gerçi alınabilir.

Asıl FPS oyunları oynanacaksa VA veya TN alınmalı, tabii ben IPS fanboy olduğum için herkese IPS öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…