165 Hz monitör 120 Hz olarak çalışıyor

yexx

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Izoly CG2756
Monitörüm Izoly CG2756, 165 Hz olarak aldım fakat en fazla 120 görünüyor. DisplayPort'tan takmadığım içinmiş, gittim bir ucu DP bir ucu HDMI kablo aldım olmadı, sonra dönüştürücü aldım gene olmadı. Ne yapacağım? Laptopta display girişi olmadığı için 120Hz oluyor en fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücünün desteklediği Max Hertz değer nedir?

Tam bilmemekle beraber bir arkadaş demişti belki OC ile 165 oluyordur.

Malesef laptop ta DisplayPort yoksa 165 Hz olması imkansız diye biliyorum. Laptopunuzun HDMI portunun sürümü nedir acaba? 144 Hz olabilmesi lazım.

Dosya Ekleri

• HDMI Çözünürlük.png
    75,9 KB · Görüntüleme: 108
Hocam OC yani overclock, hız aşırtma demek. Bu hız aşırtmayla normal bir 3090 la oyunda 90 FPS alıyorsanız güzel bir OC ile 120 FPS'e bile çıkabilirsiniz.

OC ile belki bir ihtimal 165 hz yapabilirsiniz ama dediğim gibi tam bilmiyorum bilen biri konuşsun.

Aldığın kutuda yazar ayrıca monitörün 165 Hz ise çözünürlük düşürmeden de 165 Hz oynayabilirsin OC dedikleri şey düşük çözünürlük yüksek kare hızı.

Aldığın kutuda yazar ayrıca monitörün 165 Hz ise çözünürlük düşürmeden de 165 Hz oynayabilirsin OC dedikleri şey düşük çözünürlük yüksek kare hızı.
kutuyu attım galiba :/ 165 hz mi bilmiyorum ama kutusunda 165 hz yazıyodu, o son dediğini nasıl yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…