Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.651 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #11 Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. Kutu içinden çıkan HDMI kablosuyla denerim önce eğer olmazsa DP kablosu bağlarım.
Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. Kutu içinden çıkan HDMI kablosuyla denerim önce eğer olmazsa DP kablosu bağlarım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.731 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 14 Ağustos 2022 #12 Eagle_Paw dedi: Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. Kutu içinden çıkan HDMI kablosuyla denerim önce eğer olmazsa DP kablosu bağlarım. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu varsa ne kadar güzel. Benim monitörde VGA kablosu vardı. Ama kasa uyumlu değildi. Şuan HDMI kullanıyorum.
Eagle_Paw dedi: Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. Kutu içinden çıkan HDMI kablosuyla denerim önce eğer olmazsa DP kablosu bağlarım. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu varsa ne kadar güzel. Benim monitörde VGA kablosu vardı. Ama kasa uyumlu değildi. Şuan HDMI kullanıyorum.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.651 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #13 Leon Dayı dedi: HDMI kablosu varsa ne kadar güzel. Benim monitörde VGA kablosu vardı. Ama kasa uyumlu değildi. Şuan HDMI kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolarında kutu içinden 1 HDMI 1 DP kablosu çıkıyordu. Ama benim laptopta maalesef normal DP girişi yok.
Leon Dayı dedi: HDMI kablosu varsa ne kadar güzel. Benim monitörde VGA kablosu vardı. Ama kasa uyumlu değildi. Şuan HDMI kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolarında kutu içinden 1 HDMI 1 DP kablosu çıkıyordu. Ama benim laptopta maalesef normal DP girişi yok.