165 Hz monitöre Valorant'ta kaç FPS olmalı

Wresst

Centipat
Merhaba, 165 Hz monitörde Valorant'ta kaç FPS'e sabitlemem gerekiyor şu an 220 FPS ama pek yeterli hissetmiyorum, daha önce de buna benzer bir soru sormuştum ama herkes farklı bir şey dedi FPS'i 300e 340a bu civardaki sayılara falan sabitlesem bir sıkıntı çıkar mı acaba?

Hocam 165 hz ise monitorun sabit 165 170fps alman ile atiyorum 300fps alman arketmez her sekilde 165fps olarak oynacaksin oyunu. 165hz nin ustunde verdigi surece sorun yok yani

Ben ayarlardan maksimum 400 olacak şekilde ayarladım, eğer o civarda FPS alabiliyorsanız 400'e sabitleyebilirsiniz, belirli bir değerden sonra akıcılıkta çok fark oluşmuyor açıkçası.

165 FPS üzerini zaten hissedemezsin 165Hz monitörde. Yani 165 FPS almanla 300 FPS almanın farkı olmayacak. 165'e sabitleyebilirsin.

165e sabitlemek 165 FPS'te sabit kalmayacaktır 150-165 arası değişecektir sana tavsiyem FPS'yi 180e sabitlemen.

Hocam FPS sabitlemenizi tavsiye etmiyorum. Fazladan FPS'nin faydası var. Oyun gecikmeniz düşüyor ve fare tepkiniz artıyor. Ekranda göremeseniz bile alabildiğiniz kadar FPS alın. Fazladan FPS iyidir.

V-Sync aç en stabili o. Istemezsen sistem kaç FPS alıyorsa stabil şekilde, FPS sabitlemeyi de ona sabitle.

V-Sync aç en stabili o. Istemezsen sistem kaç FPS alıyorsa stabil şekilde, FPS sabitlemeyi de ona sabitle.
V-sync açınca input lag oluyor o yüzden pek tercih etmiyorum, peki fpsi nasil sabitleyeceğim öyle?

Hocam FPS sabitlemenizi tavsiye etmiyorum. Fazladan FPS'nin faydası var. Oyun gecikmeniz düşüyor ve fare tepkiniz artıyor. Ekranda göremeseniz bile alabildiğiniz kadar FPS alın. Fazladan FPS iyidir.
Fps sabitlemeyi kapatmalı miyim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…