165 Hz monitörle laptopta 165 Hz alınabilir mi?

pythons58

Decapat
Daha fazla  
Monitör alacaktım ama birçok kişinin şu şekilde yorum yaptığını gördüm: "laptopuma bağlayınca Hz düşüyor". Ben de buraya yazmaya karar verdim. Monitörün özellikleri şu: 165Hz, 1ms, VA panel tipi, yazmama gerek var mı bilmiyorum ama yazayım dedim. Böyle bir olay olur mu?

Tam olarak anlamadım neden Hz düşmesi yaşayacaksınız? Bir sorun olmaması gerek. Muhtemelen kaynak değiştiği için ilk yapılandırmada Windows'ya da ekran kartı sürücüsü düşük Hz'ye alıyor monitörü. Düzeltirsiniz bir sorun olmaz bence.

Laptopunuzun HDMI, DP veya USB-C (neyle bağlantı sağlayacaksanız) sürümlerini biliyor musunuz? Çok çok eski bir laptop değilse %99.9 alırsınız zaten.
Laptop eski değil ekran kartı rtx 4050 işlemci i7 12. Nesil

Laptop modeli nedir?

Laptop modeli nedir?
Excalibur g870

Laptopunuzun HDMI, DP veya USB-C (neyle bağlantı sağlayacaksanız) sürümlerini biliyor musunuz? Çok çok eski bir laptop değilse %99.9 alırsınız zaten.

Fark ediyor mu ki.

Mesela benim diz üstü bilgisayarıma 165hrz monitör bağlı. Ben 145hrz olarak kullanabiliyorum en fazla. Çünkü notebook mini display port çıkışı en fazla 145hrz destekliyor.

Mesela benim diz üstü bilgisayarıma 165hrz monitör bağlı. Ben 145hrz olarak kullanabiliyorum en fazla. Çünkü notebook mini display port çıkışı en fazla 145hrz destekliyor.
Onu nerden kontrol ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…