165 Hz'de 200 FPS alıp AMD FreeSync mi açmak yoksa 1ms modunu mu açmak mantıklı?

İbrahim_ofc

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
165 Hz de 200 FPS alıp monitörün AMD FreeSync mi açmak yoksa 1ms modunu mu açmak mantıklı?

1ms bence.

AMD değil de NVIDIA G-Sync kullanıyorum ve kapatınca gözle görülür derecede yırtılmalar oluyor kapalı şekilde asla oynayamam. Monitörü 1ms diye aldım ama gerçek 1ms mi bilmiyorum bence ms in o kadar da önemi yok ha 1ms ha 5ms. Tercih sizin FreeSync kapalıyken rahatsız olmuyorsanız 1ms açabilirsiniz.

1ms. FreeSync 165 FPS'in altına indiğinde oluşacak yırtılmaları önler. FPS drop yemiyorsanız tabii ki 1ms daha mantıklı.
mesela warzone da 100 fps alıyorum ona ne yapayım, bide freesync açık olduğu zaman input lag oluyormu

Mesela Warzone da 100 FPS alıyorum ona ne yapayım, bir de FreeSync açık olduğu zaman input lag oluyor mu?

Net bir şey söyleyemem bunun hakkında. Benim monitörümde olmuyor yırtılma fakat üstteki arkadaş direkt FreeSync modu kapatır kapatmaz yırtılma oluyormuş. Denemek lazım.

monitör 1 ms modunda fakat burada 5.1 ms yazıyor neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…