165 TL'ye Fernbus Platinum Edition alınır mı?

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Sanırım 20 Kasıma kadar indirime girmez gibi duruyor? Bu fiyata alınır mı?

Sanırım dün oyun indirimdeymiş.

Son düzenleme:
Çok iyi bir sisteminiz yoksa almayın optimizasyonu kötü.

Açıkcası bu tarz oyunlar yerine güzel, stabil grafiklere sahip ETS2/ATS'ye fizik modu ve otobüs modu kurarak oynamak çok daha güzel, iyi geliyor bana.

Açıkcası bu tarz oyunlar yerine güzel, stabil grafiklere sahip ETS2/ATS'ye fizik modu ve otobüs modu kurarak oynamak çok daha güzel, iyi geliyor bana.
İkisini de oynuyorum, grafikleri ve fizikleri gerçekçi olmadığı için sarmıyor fazla. Önerebileceğin bir fizik modu var mı ETS için?

Bus Simulator 21 denenebilir fizik ve optimizasyon iyi ama haritası hoşuma gitmemişti ama şans verilebilir.

İkisini de oynuyorum, grafikleri ve fizikleri gerçekçi olmadığı için sarmıyor fazla. Önerebileceğin bir fizik modu var mı ETS için?
ETS2: ATS:
Otobüs modlarında da yapımcılar fiziği ile oynuyor, ilk olarak otobüsü dene istersen eğer hoşuna gitmezse bu fizik modunu kullanabilirsin. Attığım genel kabul görmüş bir mod. Aktif olarak da kullanıyorum, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…