1650 2K oyun açar mı?

Yazın daha arıza zaten. Sıcaklıklar artmadan önlemi al tez vakitte eritmeyesin GPU'yu
Yok hocam eritmem umarım Fanlarda sorun yok, fanlarda sorun olsa alırdım aynı orijinalinin yenilerini ama... Ha otomatik açmaz fanı ama oyuna girmeden fullerim çıkınca düşürürüm

Bak dostum monitorun kaç Hz olduğu değil de hangi oyunları oynayacak asıl mesele bu örnek hikayeli oyunlarda 60 FPS akıcı fakat Online oyunlarda örnek CS Valorant için 60 FPS az ve 144Hz bir mönitörde güncel hikaye bazlı oyunlarda 4K da Ultra ayarda 144FPS falan alamazsın. 3090 kullansan bile

Bende bunu biliyorum ve anlaşılır şekilde sadece GTA V oyunundan bahsederek söyledim yorumumu. 4K CS oynayıp ne yapacaksın zaten, ayarları işlemciye yük bindirmeyecek şekilde ayarlayıp en az 200 FPS'den aşağı oynamamak gerekir. Benim orda bahsettiğim, adam GTA V için soruyor bende evet olur ama akıcı olmaz diyorum.

Samsung Odyssey G5 monitör var. 2K 144Hz. İşlemci i5 10400F.
ASUS TUF GTX 1650 4 GB GDDR6.
God of War veya RDR2 2K oynatır mı?
2K ibaresi aslında ne demek? Ultra grafiklere 2K'mı deniyor?

Açar, ancak düşük performans alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…