Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 1650 Gaming X ekran kartım var ve monitör bakıyorum. 165 Hz modellerden alacağım fakat ekran kartım bu Hz değerini destekler mi? Bilmiyorum. Bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
Destekleme değilde 165Hz anlamı olması için 165Fps verecek bir kart lazım. Eğer CS:GO gibi oyunlar oynuyorsan mantıklı olur ancak RDR 2, Cyberpunk gibi sistem zorlayan oyunlarda gereği yok bence.
Destekler. Hangi oyunları oynuyorsunuz? Oynadığınız oyunlarda aldığınız FPS değerleri nedir? Yüksek grafikli oyunlarda 165'in altında olmasından bir sorun olmaz ancak CS:GO, Valorant vb. FPS/TPS oyunları oynuyorsanız ve genel olarak FPS 165'in altındaysa 165 Hz monitör almak yerine sisteminizi yükseltebilirsiniz. Ancak genel olarak 165 FPS üzeri alıyorsanız 165 Hz bir monitör alabilirsiniz.
Merhaba hocam tabii ki destekler lakin bu durum sizin hangi oyunu oynadığınıza veya oyunu hangi grafik ayarlarında oynadığınıza bağlıdır. Örnek vermek gerekirse "LoL, CS:GO" vb gibi oyunlarda rahatlıkla 165 Hz desteklerken "Resident Evil, Cyberpunk" gibi yeni nesil oyunlarda 165 Hz desteklemesi için oyunun grafik ayarlarını düşürmeniz gerekmektedir.
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Oynadığım oyunlar online fps oyunları. Aldığım fps değeri 200 ve üstü oluyor yani fps hz arasında Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum.