Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #11 Efesu dedi: Kartı satayım o zaman yeni almıştım daha ama anakartım PCI 3.0 maalesef sizce napayım? Genişletmek için tıkla... Kanka anakart al neden ekran kartını satıyorsun
Efesu dedi: Kartı satayım o zaman yeni almıştım daha ama anakartım PCI 3.0 maalesef sizce napayım? Genişletmek için tıkla... Kanka anakart al neden ekran kartını satıyorsun
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.034 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Şubat 2022 #12 Efesu dedi: Kartı satayım o zaman yeni almıştım daha ama anakartım PCI 3.0 maalesef sizce napayım? Genişletmek için tıkla... İşlemcin ne?
Efesu dedi: Kartı satayım o zaman yeni almıştım daha ama anakartım PCI 3.0 maalesef sizce napayım? Genişletmek için tıkla... İşlemcin ne?
Efesu Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 99 8 Şubat 2022 #13 İmzamdaki sisteme sahibim kardeş. Efesu dedi: İmzamdaki sisteme sahibim kardeş.İ7 8700k Genişletmek için tıkla... Chuck Norris dedi: Kanka anakart al neden ekran kartını satıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kanka anakartım çok güzel ya.
İmzamdaki sisteme sahibim kardeş. Efesu dedi: İmzamdaki sisteme sahibim kardeş.İ7 8700k Genişletmek için tıkla... Chuck Norris dedi: Kanka anakart al neden ekran kartını satıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kanka anakartım çok güzel ya.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #14 Efesu dedi: İmzamdaki sisteme sahibim kardeş. Kanka anakartım çok güzel ya. Genişletmek için tıkla... İyi sen bilirsin
Efesu dedi: İmzamdaki sisteme sahibim kardeş. Kanka anakartım çok güzel ya. Genişletmek için tıkla... İyi sen bilirsin