Steam 1650 sistemde CS2 kasıyor

tedynom_ww1

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. CS2'yi yeni indirdim ve laptopumun termal macun bakımı 1 ay önce MX6 ile bayağı bilinen bir bilgisayarcıya yaptırdım ancak, CS2 oynamak istediğimde FPS vsyncaçıkken bir anda 40'a inip drop yiyor. V-Sync kapalıyken daha kötü. 60Hz 1920x1080 monitöre sahibim laptop olduğu için.

Sistemim; GTX1650.
i7 9750H.
16 GB RAM
1TB Kioxia SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ne? Bir soğutucuya sahip misin sıcaklıkları gözlemlemek lazım. Oyun içi grafik ayarın da önemli laptop için o çözünürlük biraz zorlayıcı olabiliyor çözünürlüğü düşük çözünürlükte ayarlayıp dene mesela 1280'a 1024 cs için vazgeçilmezdir. 4:3 de kullan

CS2 için pekte ideal bir sistem değil, ben bile Ryzen 5 5600 ve RX 6800 ile CS2'de 110 130 fps alıyorum. Sistemden kaynaklanan birşey.

Ekran kartı ne? Bir soğutucuya sahip misin sıcaklıkları gözlemlemek lazım. Oyun içi grafik ayarın da önemli laptop için o çözünürlük biraz zorlayıcı olabiliyor çözünürlüğü düşük çözünürlükte ayarlayıp dene mesela 1280'a 1024 CS için vazgeçilmezdir. 4:3 de kullan.

Ekran kartını yazdım görmediniz herhalde bir de 6 fanlı Rampage soğutucu kullanıyorum.

@He1mdal dostum abartma istersen.

Bu arada oyun oynanabilir durumda sadece arada drop yiyorum oda sadece ölüm maçında rekabette drop olmuyor nedense optimazasyon sorunu olabilir mi?

Ekran kartını yazdım görmediniz herhalde bir de 6 fanlı Rampage soğutucu kullanıyorum.

Bu arada oyun oynanabilir durumda sadece arada drop yiyorum oda sadece ölüm maçında rekabette drop olmuyor nedense optimazasyon sorunu olabilir mi?

Pardon görmüşümdür ama hangi kafayla okudum hatırlamıyorum. Ölüm maçı basit eğlence kalabalık ortam olduğu için drop veya fps de düşüşler yaşanması normal hocam. Yani o duruma yapacak bir çözüm yok oyunun sorunu.

Abartmıyorum. CS2'nin performansı ilk çıktığından beri feci şekilde düşüşler yaşadı. Genelde bende 160 170 fps arası geziniyorum, ve 110 120'lere düşebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı