Arkadaşlar merhaba. CS2'yi yeni indirdim ve laptopumun termal macun bakımı 1 ay önce MX6 ile bayağı bilinen bir bilgisayarcıya yaptırdım ancak, CS2 oynamak istediğimde FPS vsyncaçıkken bir anda 40'a inip drop yiyor. V-Sync kapalıyken daha kötü. 60Hz 1920x1080 monitöre sahibim laptop olduğu için.
Ekran kartı ne? Bir soğutucuya sahip misin sıcaklıkları gözlemlemek lazım. Oyun içi grafik ayarın da önemli laptop için o çözünürlük biraz zorlayıcı olabiliyor çözünürlüğü düşük çözünürlükte ayarlayıp dene mesela 1280'a 1024 cs için vazgeçilmezdir. 4:3 de kullan
Ekran kartı ne? Bir soğutucuya sahip misin sıcaklıkları gözlemlemek lazım. Oyun içi grafik ayarın da önemli laptop için o çözünürlük biraz zorlayıcı olabiliyor çözünürlüğü düşük çözünürlükte ayarlayıp dene mesela 1280'a 1024 CS için vazgeçilmezdir. 4:3 de kullan.
Pardon görmüşümdür ama hangi kafayla okudum hatırlamıyorum. Ölüm maçı basit eğlence kalabalık ortam olduğu için drop veya fps de düşüşler yaşanması normal hocam. Yani o duruma yapacak bir çözüm yok oyunun sorunu.
Abartmıyorum. CS2'nin performansı ilk çıktığından beri feci şekilde düşüşler yaşadı. Genelde bende 160 170 fps arası geziniyorum, ve 110 120'lere düşebiliyor.
Abartmıyorum. CS2'nin performansı ilk çıktığından beri feci şekilde düşüşler yaşadı. Genelde bende 160 170 FPS arası geziniyorum, ve 110 120'lere düşebiliyor.