Velrext Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri My Consoles: Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable (PSP), Xbox 360 Xbox One, Nintendo Switch Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #1 Forza Horizon 5 giriyorum, orada sıkıntı yok ama loading ekranında birdenbire donup yanıt vermiyor deyip, çöküp oyundan atıyor. Ne yapmam gerek?
Forza Horizon 5 giriyorum, orada sıkıntı yok ama loading ekranında birdenbire donup yanıt vermiyor deyip, çöküp oyundan atıyor. Ne yapmam gerek?
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 2 Ağustos 2023 #2 Velrext dedi: Forza Horizon 5 giriyorum, orada sıkıntı yok ama loading ekranında birdenbire donup yanıt vermiyor deyip, çöküp oyundan atıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
Velrext dedi: Forza Horizon 5 giriyorum, orada sıkıntı yok ama loading ekranında birdenbire donup yanıt vermiyor deyip, çöküp oyundan atıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi?
KS KS Velrext Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri My Consoles: Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable (PSP), Xbox 360 Xbox One, Nintendo Switch Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #3 PolterGeist dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet Oyunu Xbox Game Pass'dan Yükledim Xbox Game Pass'ım Var. Artı 0 Eksi
PolterGeist dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet Oyunu Xbox Game Pass'dan Yükledim Xbox Game Pass'ım Var.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 2 Ağustos 2023 #4 Velrext dedi: Forza Horizon 5 giriyorum, orada sıkıntı yok ama loading ekranında birdenbire donup yanıt vermiyor deyip, çöküp oyundan atıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Windows Defender'i kapayın sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
Velrext dedi: Forza Horizon 5 giriyorum, orada sıkıntı yok ama loading ekranında birdenbire donup yanıt vermiyor deyip, çöküp oyundan atıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Windows Defender'i kapayın sorun çözülecektir.
KS KS Velrext Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri My Consoles: Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable (PSP), Xbox 360 Xbox One, Nintendo Switch Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #5 Windows Defender'İ Kapattım Sorun Hala Devam Ediyor Maalesef. Artı 0 Eksi