Sinerji Envy Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu sisteme 2K monitör alıp oyun değil tasarım için kullanacağım. Sizce besler mi yeterli olur mu? Bütçem 10-11 bin varsa daha iyi bir öneriniz 2K önemli monitör benim için.
Sinerji Envy Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu sisteme 2K monitör alıp oyun değil tasarım için kullanacağım. Sizce besler mi yeterli olur mu? Bütçem 10-11 bin varsa daha iyi bir öneriniz 2K önemli monitör benim için.
GTX 1650, 1080P'yi ucu ucuna kurtarıyor. 2K Çözünürlükte çoğu oyun 60 FPS altına iner. Oyun oynanmayacaksa iş görür. Bu arada çözünürlüğü 1080P'ye alıp oynarım dersen de 2K monitörde 1080P'ye alınca görüntü bulanıklaşıyor. Seçimini ona göre yap. 2K Monitörü boyutundan dolayı tercih ediyorsan büyük boyutlu 1080P monitör de bulabilirsin.
www.sinerji.gen.tr
GTX 1650 ekran kartı 2K da sorunsuz çalışacaktır tasarım yapacaksanız.
Oyun oynamayacağınız belirttiğiniz için söylüyorum, yoksa 2K da oyun için en az RTX 2060 ekran kartı gerekli.