1650 Super ekran kartı fırınlanır mı?

Fırınlamanım mantığı içerdeki lehimleri eriterek temassızlığı gidermesi şanslıysan kart çalışır ama uzun ömürlü olmayabilir.

Garantiye gönder. Dışarıda işlem yaptırma. Fırınlama işlemi şans işi.

Ekran kartının fanlarından biri kırık olduğu için garantiden düstü maalesef.

Fırınlamanım mantığı içerdeki lehimleri eriterek temassızlığı gidermesi şanslıysan kart çalışır ama uzun ömürlü olmayabilir.

Simdi ekran kartı arada bir yapıyor dediğim durumu şu anda bile hala dediğim ekran kartını kullanıyorum ancak endiseliyim ne zaman yeniden arıza apar bilemiyorum o yüzden gecici de olsa aslında rahatlamak için yaptırmak istiyorum

Ekran kartımın aldığımdan beri 2.5 sene geçti ortalama 1 sene ile 1.5 sene arasında daha dayansa yeter fırınlatsam o kadar dayanır mı?

Aslın'da geçici olması kartın ne kadar ısındığına bağlı, fazla yük vermezsen sorun yaratmıyor.

Ya günlük olarak renderlama gibi olaylarla ugrasmıyorum. Valorant arada bir CS bir de Rainbow 6 falan giriyorum cok fazla zorlar mı?

Son olarak bir ekran kartı kaç kez fırınlanabilir? gördüğüm kadarıyla 4 den sonra artık çipler arızalanıyor tamamen

Son düzenleme:

Siz ekran kartını fanı kırık mı kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…