A Arda124 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 102 10 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba 1650 Super ekran kartına FurMark test yaptım. Sonuçları böyle, sizce normal mi not: Kasamın hava sirkülasyonu iyi değil. Son düzenleme: 10 Haziran 2020
Arkadaşlar merhaba 1650 Super ekran kartına FurMark test yaptım. Sonuçları böyle, sizce normal mi not: Kasamın hava sirkülasyonu iyi değil.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Haziran 2020 #2 Preset:1080 (FHD) seçeneğine tıklayıp yapman daha iyi olur. Bu şekilde pek anlaşılmıyor gibi. Artı 0 Eksi
KS KS A Arda124 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 102 10 Haziran 2020 #3 kino dedi: Preset: 1080 (FHD) seçeneğine tıklayıp yapman daha iyi olur. Bu şekilde pek anlaşılmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Düzenledim hocam bakabilir misiniz. Artı 0 Eksi
kino dedi: Preset: 1080 (FHD) seçeneğine tıklayıp yapman daha iyi olur. Bu şekilde pek anlaşılmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Düzenledim hocam bakabilir misiniz.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Haziran 2020 #4 Arda124 dedi: Düzenledim hocam bakabilir misiniz. Genişletmek için tıkla... Sonuçlar normal görünüyor. 69 derece de bu test için gayet iyi bir sıcaklık. Artı 0 Eksi
Arda124 dedi: Düzenledim hocam bakabilir misiniz. Genişletmek için tıkla... Sonuçlar normal görünüyor. 69 derece de bu test için gayet iyi bir sıcaklık.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #5 Ekran karti markasi nedir? Artı 0 Eksi
KS KS A Arda124 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 102 10 Haziran 2020 #6 sivurant dedi: Ekran karti markasi nedir? Genişletmek için tıkla... MSI GTX 1650 Super Gaming X modeli. Artı 0 Eksi
sivurant dedi: Ekran karti markasi nedir? Genişletmek için tıkla... MSI GTX 1650 Super Gaming X modeli.
kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 10 Haziran 2020 #7 sivurant dedi: Ekran karti markasi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI'ın 1650 Super'i ile Gigabyte'ın 1650 Super'i arasında fark var mıdır? Artı 0 Eksi
sivurant dedi: Ekran karti markasi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI'ın 1650 Super'i ile Gigabyte'ın 1650 Super'i arasında fark var mıdır?
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #8 Soğutma sisteminde tabiki fark vardır. Gaming X model ekran kartlarının soğutması daha iyi. kaantekocak dedi: Hocam MSI'ın 1650 Super'i ile Gigabyte'ın 1650 Super'i arasında fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Soğutma sisteminde tabiki fark vardır. Gaming X model ekran kartlarının soğutması daha iyi. kaantekocak dedi: Hocam MSI'ın 1650 Super'i ile Gigabyte'ın 1650 Super'i arasında fark var mıdır? Genişletmek için tıkla...
kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 10 Haziran 2020 #9 sivurant dedi: Soğutma sisteminde tabii ki fark vardır. Gaming X model ekran kartlarının soğutması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben galiba daha ucuz olduğu için Gigabyte olanı alacağım. Bir de şu sistem nasıldır almayı düşünüyorum da sivurant dedi: Soğutma sisteminde tabiki fark vardır. Gaming X model ekran kartlarının soğutması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sivurant dedi: Soğutma sisteminde tabii ki fark vardır. Gaming X model ekran kartlarının soğutması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben galiba daha ucuz olduğu için Gigabyte olanı alacağım. Bir de şu sistem nasıldır almayı düşünüyorum da sivurant dedi: Soğutma sisteminde tabiki fark vardır. Gaming X model ekran kartlarının soğutması daha iyi. Genişletmek için tıkla...
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı ekran kartı izleyin. kaantekocak dedi: Teşekkürler ben galiba daha ucuz olduğu için Gigabyte olanı alacağım. Bir de şu sistem nasıldır almayı düşünüyorum da Genişletmek için tıkla... Videoda sıcaklıklar güzel seviyede maksimum 72-73 bence iyi. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı ekran kartı izleyin. kaantekocak dedi: Teşekkürler ben galiba daha ucuz olduğu için Gigabyte olanı alacağım. Bir de şu sistem nasıldır almayı düşünüyorum da Genişletmek için tıkla... Videoda sıcaklıklar güzel seviyede maksimum 72-73 bence iyi.