1650 Super kart ikinci elde kaç para eder?

Emrebcr

Decapat
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım üzere Galax marka 1650 Super ekran kartım var. Kartımı yükseltme amaçlı satmak istiyorum piyasası ne kadara gider yaklaşık bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Kart 2.5 senelik garantisi bitti. Hiç açılmadı zorlanmadı zaten her gün oyun oynayan birisi değilim (haftada 2 3 gün oynayabiliyorum) kutu fatura her şey mevcut Teknobiyotik'ten 0 alınmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırı 4000TL civarında. 2.el fiyatları da 2-3K civarı siz muhtemelen 2.500-2700 gibi bir fiyata satabilirsiniz içi açılırsa ( garanti etiketi sökülürse ) 2000TL civarına kadar düşebilir fiyatı.

Sıfırı 4000TL civarında. 2.el fiyatları da 2-3K civarı siz muhtemelen 2.500-2700 gibi bir fiyata satabilirsiniz içi açılırsa ( garanti etiketi sökülürse ) 2000TL civarına kadar düşebilir fiyatı
Peki içini açtırıp temizletip macununu yenilemek daha iyi olmaz mı yeni gibi alan kullanıcı için bir sorun yaratmaz sonuçta 2.5 senelik kart ne kadar olsada tozlanıyor macunu özelliğini kaybetmiş olabilir mi?

Peki içini açtırıp temizletip macununu yenilemek daha iyi olmaz mı yeni gibi alan kullanıcı için bir sorun yaratmaz sonuçta 2.5 senelik kart ne kadar olsa da tozlanıyor macunu özelliğini kaybetmiş olabilir mi?

Öyle ama içinden birparça değiştirip değiştirmediğiniz nereden bilecek? Herkes güvenemez ve kart fırınlanmış ise o daha sıkıntı. Herkes güvenmez kısaca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı