radienboss
Femtopat
Daha fazla
Merhaba ilk sorunum bundan 3 gün önce olmuştu. Güç tuşuna bastığımda kasanın çalıştığını ama monitöre görüntü gelmedigini fark ettim. 2 kez güç tuşundan kapatıp açınca sorunum düzelmişti. Bugün ise bilgisayarim açık bir biçimdeyken bir oyunu kısayolundan açtım oyunun menüsü yuklenirken arkada çalan YouTube'un sesi takılmaya başladı 2-3 saniye sonra Alt+Tab yaptığımda görüntü tamamen gitti. Güç tuşundan kapatıp açmaya çalıştım kasa çalışıyor fakat görüntü yok. BIOS pilini söktüm, RAM'lerin slotlarini değiştirdim (çiftli-tekli halde denedim), ekran kartının güç pinini çekip taktım ama sorunum çözülmedi. Anakartımın aydınlatması yanıyor ekran kartına güç gittiğine dair beyaz LED'de yanıyor kasa içi tüm fanlar çalışıyor kasayı açarken herhangi bir bip sesi almıyorum ve monitörde hiçbir tepkime olmuyor sarı ışık yanıyor (maviye geçmiyor) sorun neyde olabilir? Benim deneyebileceğim neler var? Yardımcı olursanız sevinirim sistem özelliklerim:
Ryzen3 3100 - ASUS1650 Super - ASUS B450M-K - Corsair 8x2 3000 MHz - Gamepower 550W +80 Bronze PSU.
Ryzen3 3100 - ASUS1650 Super - ASUS B450M-K - Corsair 8x2 3000 MHz - Gamepower 550W +80 Bronze PSU.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: