1650 Super ve R5 1400 sisteme yükseltme önerisi

Hocam 1 kya güzel kule tipi bulunur mu ki

AM5'e geçmeyi mantıklı bulmuyorum gün içinde işimi giderecek kadar bilgisayar başında duruyorum.

Ryzen 5 5600'u soğutucak bulursunuz ama ilerdeki zamanlarda daha iyisini alabilirsiniz

Hocam 1 kya güzel kule tipi bulunur mu ki

AM5'e geçmeyi mantıklı bulmuyorum gün içinde işimi giderecek kadar bilgisayar başında duruyorum.

Yeni açtığım konuya bakar mısınız hocam link atarak

Bakıyorum

Valorant tarzı işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan direkt olarak düşünmeden sağlam bir işlemci alabilirsin önerecek olursam Ryzen 5 5600 gayet iyi olacaktır bende kullanıyorum FPS'im neredeyse 2 katına çıkmıştı GTX 1650 ile Ryzen 5 1600'den 5600e geçince.

Aslına bakılırsa bir daha yükseltme yapacağımı sanmıyorum ilk ve son bu

Hocam dediğim parçaları alın sizi 4 5 sene idare eder zaten şu an Ryzen 5 5600 iyi bir işlemci hem fiyat konusunda hem performans

Hocam dediğim parçaları alın sizi 4 5 sene idare eder zaten şu an Ryzen 5 5600 iyi bir işlemci hem fiyat konusunda hem performans
ram atar mısınız hocam 3600 mhz cl 16 16x1 uygun mudur? Anakartta takılı bir 8x1 ram var ama mhz kaç bilmiyorum açıkçası. Mhz farklı olması sorun yaratır mı?

Hocam zaten değiştireceğim ama öneri bekliyorum artı olarak darboğaz yok senelerdir kullanıyorum.

5600X bu devirde alınır mı? Ki Ryzen 7 serisi varken.

Hocam her daim vardı gerçekçi ve kolay ulaşılabilir diye örnek verdim istersen R9 da önerebilirim. 5600'ü küçümseme iyi işlemcidir kendisi

Zoko Ice Pro Bp4 Siyah Auto Rainbow Fanlı Kule İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri bunlara bakın yorumlari iyi gözüküyor

Hocam her daim vardı gerçekçi ve kolay ulaşılabilir diye örnek verdim istersen R9 da önerebilirim. 5600'ü küçümseme iyi işlemcidir kendisi
Küçümsemiyorum hocam kule tipi öneriniz varmıdır?

Diğer arkadaşta cevap verirse ikisinden birine bakarım hocam teşekkür ederim gece gece yazdığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…