1650 Super vs 1650 GDDR6 videosu ne kadar gerçeği yansıtıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göre yaklaşık %25 fark var. Doğru olan bir video mu acaba? Doğruysa 350TL farkı vermeyip 1650 D6'yı bu hafta satın alacağım. 1650 D6 şu an alınmayacak bir kart gibi gözükmedi gözüme. Düşünceleriniz neler? 2.el kart düşünmüyorum, öneri yapmanıza gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın ama o zaman sorduğunuz sorunun mantığını anlayamadım. Dediğinize göre her türlü 1650'yi tercih edeceksiniz zaten. 1650 giriş seviyesi için gayet yeterli bir ekran kartı.
Ben videodaki veriler gerçek mi diyorum. @Samotne Ciasteczka 1650 D6 konusunda kafanı fazla şişirdim ancak bilgine güveniyorum. Videodaki veriler doğruysa hemen alacağım 1650D6'yı. Senin son görüşün nedir?

Kanal güvenilir. Videodaki veriler doğruya aşırı yakın.
O zaman kartı alınca küçük bir inceleme yapıp almayı düşünen arkadaşlara bir yol göstermiş olurum, çok teşekkürler. RX570 fiyatları pahalı göründü. 350TL farkı da karşılayamayacağım. Umarım pişman olmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı