1650 Super vs. RX 5500 XT

Bütçe
2100

Mirac Acar

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sarıyer
Daha fazla  
MSI alacak paran varsa güzel olur tabii ki, yoksa illaki MSI alacağım diye zorlama kendini. Güzel modeldir.

Kasa değiştireceğim onu da MSI 101M ya da 100R yapmayı düşünüyorum hava akışı ve malzeme kalitesi nasıldır bilginiz var mı?

Şimdi modeli değiştirdim bunada bak bir.

Attığın modelin gerek soğutması gerek de tasarımı harika performans olarak da 1660 la 3 aşağı 5 yukarı aynı performansı veriyor alabilersen değiştirdiğin MSI Gaming X modelini al
Kasa değiştireceğim onu da MSI 101M ya da 100R yapmayı düşünüyorum hava akışı ve malzeme kalitesi nasıldır bilginiz var mı?

DARK DİAMOND PRO MESH PSU YOK 4x12CM ARGB FAN MIDI TOWER MESHED Fiyatları ve Özellikleri bu kasa fiyat olarak daha ucuz hem 4 fanlı hem de onü mesh panel hava akışıda gayet güzel

5500XT 8GB daha üstün bir kart ama Sapphire Pulse alsanız daha iyi olur sizin için. Neredeyse ek 250 TL ödemenizi gerektirecek FPS veya soğutma farkı yok aralarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…