1650 Ti ile 1660 Ti arasındaki fark kaç TL eder?

Eff

Hectopat
Daha fazla  
Laptop alacağım. Sizce en fazla kaç TL farka 1650 Ti yerine 1660 Ti tercih etmeliyim? 700 TL değer mi aradaki farka? Oyun için alacağım.

Arada ciddi performans farkı var. Fiyat farkına değer. Ayrıca 2x8 şeklinde 16 GB RAM, yüksek kapasite SSD ve mümkünse yüksek HZ panel olan bir ürün tercih et.

Arada ciddi performans farkı var. Fiyat farkına değer. Ayrıca 2x8 şeklinde 16 GB RAM, yüksek kapasite SSD ve mümkünse yüksek HZ panel olan bir ürün tercih et.

DELL şu özellikte bir şey arıyorum fiyatı biraz daha düşerse bunu alacağım düşmezse Monster yolları gözüktü.

Son düzenleme:
Arada %20-%25 arası bir performans farkı var. Modele göre değişmek kaydıyla 700TL fazla verilebilir. Ayrıca 1660 Super'in, 6GB VRAM'ı bulunuyor.

10. nesil çıkmışken bence 9. nesile bakma. Ayrıca HDD artık pek önem arz etmiyor, çoğu oyunda sıkıntı çıkartıyor. 512 GB veya üstü bir SSD daha iyi olur. Panel bilgisine de ulaşamadım. Monster modelleri değerlendirilebilir.

Sadece oyun için alınacak bir üründe Max-Q almak çok gerekli değil gibi. Aynı parayı verip daha düşük performansa razı olmak gerekiyor. Daha taşınabilir olması dışında pek bir artısı yok.

Yok Max Q değil sanırım attığım üründe. Dell G315 6B75D128F81C01 i7-9750H 16 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
Edit: Ve ürünler 5 dakika içinde eski fiyatlarına dönüp +10 k olmuştur .

Size de yanlış linki atmışım normalde 1 TB SSD arıyorum sadece HDD'siz. Linkimi düzelttim.

Son düzenleme:
700 TL fiyat farkı verilir. Ama 10000 TL'ye 9. nesil işlemci bir bilgisayar almak birazcık saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…