Vatan Bilgisayar'dan aldığım ASUS TUF Gaming var bende i5 10. nesil 1650 Ti 8 GB RAM var.
144 Hz ekranı var o çok iyi bir yön oyunlar akıyor. 500 GB SSD biraz az gelebilir ilk seferde ama dengeli kullanmaya alışıyorsunuz. SSD ve RAM az geldi Monster'a göre. İleride yükseltme yapabilirsiniz tabii.
6 aydır kullanıyorum. Metro Exodus, RDR 2, Star Wars: Battlefront 2, AC Syndicate, Death Stranding, Watch Dogs 2 gibi ağır diyebileceğim oyunlarda Full ayarlara yakınken 80 - 90 arası sıcaklıkta. Şimdilik böyle tabii ileride nasıl olur bilemem. Soğutucu kullanmıyorum.
Özet olarak memnunum zaten Monster ile ASUS arasında kalmıştım, Monster'da ekrandan ışık sızması oluyor diye yorumlar görmüştüm o yüzden almadım yoksa onu alacaktım özellikleri fiyata göre daha iyiydi.
Not: Diyebileceğim en büyük sıkıntısı aşırı gürültülü bir cihaz. Oyun oynarken uçak kaldırıyor gibi fanı dönüyor. Hadi oyun oynamadığın zaman sessiz olacak zannediyorsun ama normal internette gezinirken bile ara ara fanı hızlanıyor gürültülü oluyor dolaylı olarak.