1650 Ti laptop önerisi

smithblacksmith

Megapat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba,

i5 10. nesil işlemcili ve 1650 Ti ekran kartına sahip laptop bakınıyorum.

7000₺ civarına 2. el olarak ( daha iyisine daha fazla verebilirim)

Acer Nitro 5
ASUS TUF 506.
HP Pavilion.
Monster Abra
Casper Excalibur.

Bu markalardan hangileri daha iyi sizce? Performans benim için ön planda, kronik sorunu olmayan, garantisi ilgili ve ısınma sorunu en az olan bunlar arasında hangisi?

Maksimum bütçe?

Masaüstü vardı sattım, yer yok hem de mobil olmasını seviyorum.

Casper yıllarca kullanılabilecek bir marka mı?

Kuzenimde vardı 2 yıl içinde bilgisayar çöp olmuştu ama Excalibur değildi.

Yeni bilgisayarları kaliteli mi acaba? Çok ısınıyor dediler.

9000 TL'ye başka laptop bulamazsın, tam bütçenize uysun diye o laptopu önerdim. TUF ve Monster modelleri çok ısınıyor, HP Pavilion kalitesiz bütçenizi biraz 500 TL aşarak bunu öneriyorum.
Bende de bu modelin i7'li si var alalı 4-5 ay oldu hiçbir sıkıntısı yok ısınma sorunu da yok ve malzamesi de gayet kaliteli Lenovo'nun.

Vatan bilgisayardan aldığım Asus Tuf Gaming var bende i5 10. Nesil 1650ti 8 gb ram var.
144 hz ekranı var o çok iyi bir yön oyunlar akıyor. 500 gb ssd biraz az gelebilir ilk seferde ama dengeli kullanmaya alışıyorsunuz. Ssd ve ram az geldi monster a göre. İleride yükseltme yapabilirsiniz tabi.
6 aydır kullanıyorum. Metro exodus, rdr 2, Star wars battlefront 2, ac syndicate, death stranding, watch dogs 2 gibi ağır diyebileceğim oyunlarda full ayarlara yakınken 80 - 90 arası sıcaklıkta. Şimdilik böyle tabi ileride nasıl olur bilemem. Soğutucu kullanmıyorum.
Özet olarak memnunum zaten Monster ile Asus arasında kalmıştım, Monster' da ekrandan ışık sızması oluyor diye yorumlar görmüştüm o yüzden almadım yoksa onu alacaktım özellikleri fiyata göre daha iyidi.

Not: Diyebileceğim en büyük sıkıntısı aşırı gürültülü bir cihaz. Oyun oynarken uçak kaldırıyor gibi fanı dönüyor. Hadi oyun oynamadığın zaman sessiz olacak zannediyorsun ama normal internette gezinirken bile ara ara fanı hızlanıyor gürültülü oluyor dolaylı olarak.

Son düzenleme:
Malzeme kalitesi kötü diyorlar.

Internetten ekran kartı fiyatlarına bakabilirsin.

Şu an 2. el ASUS TUF ve Excalibur G770 var alabileceğim.

Bu özelliklerde ikisi de 1 ay kullanılmış ve 7200₺

Excalibur adresime daha yakın, diğeri mağazadan kargoyla gün içerisinde gönderirim diyor.

Sizce hangisinden almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…