zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli samsung ssd Ekran kartı 1650Ti Laptop kullanıcısıyım 1650 Ti ekran kartı i5 10. nesil işlemci 16 GB RAM'e sahibim FIFA 22'yi eskiden çok rahat oynayabiliyordum şimdi oyun çok donmaya başladı birden. Bununla ilgili bir fikri olan var mı acaba? Birden olan bir şey bu.
Laptop kullanıcısıyım 1650 Ti ekran kartı i5 10. nesil işlemci 16 GB RAM'e sahibim FIFA 22'yi eskiden çok rahat oynayabiliyordum şimdi oyun çok donmaya başladı birden. Bununla ilgili bir fikri olan var mı acaba? Birden olan bir şey bu.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Kasım 2022 #2 Mining virüsü girmiş olabilir Windows da yavaşlama var mı?
zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 ReznooW dedi: Mining virüsü girmiş olabilir Windows da yavaşlama var mı? Genişletmek için tıkla... Yani sanırım onda da var tam emin değilim bunun çözümü nedir acaba? MalwareBytes İşe yarıyor sanırım bu konuda.
ReznooW dedi: Mining virüsü girmiş olabilir Windows da yavaşlama var mı? Genişletmek için tıkla... Yani sanırım onda da var tam emin değilim bunun çözümü nedir acaba? MalwareBytes İşe yarıyor sanırım bu konuda.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Kasım 2022 #4 zetryx dedi: Yani sanırım onda da var tam emin değilim bunun çözümü nedir acaba? Malwarebytes işe yarıyor sanırım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Mining virüsleri kolay kolay çıkmaz görev yöneticisindeki değerler nedir?
zetryx dedi: Yani sanırım onda da var tam emin değilim bunun çözümü nedir acaba? Malwarebytes işe yarıyor sanırım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Mining virüsleri kolay kolay çıkmaz görev yöneticisindeki değerler nedir?
zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #5 ReznooW dedi: Mining virüsleri kolay kolay çıkmaz görev yöneticisindeki değerler nedir? Genişletmek için tıkla...
ReznooW dedi: Mining virüsleri kolay kolay çıkmaz görev yöneticisindeki değerler nedir? Genişletmek için tıkla...
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Kasım 2022 #6 zetryx dedi: Eki Görüntüle 1578727 Genişletmek için tıkla... Değerler normal duruyor belki oyunlarda sistemin NVIDIA kartın yerine Intel kartı kullanıyor olabilir onu kontrol ettin mi?
zetryx dedi: Eki Görüntüle 1578727 Genişletmek için tıkla... Değerler normal duruyor belki oyunlarda sistemin NVIDIA kartın yerine Intel kartı kullanıyor olabilir onu kontrol ettin mi?
zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #7 ReznooW dedi: Değerler normal duruyor belki oyunlarda sistemin NVIDIA kartın yerine Intel kartı kullanıyor olabilir onu kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır nereden bakacağım ona bir de Assassin's Creed Valhalla yüklü bilgisayarda onda öyle FPS sorunu yaşamadım.
ReznooW dedi: Değerler normal duruyor belki oyunlarda sistemin NVIDIA kartın yerine Intel kartı kullanıyor olabilir onu kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır nereden bakacağım ona bir de Assassin's Creed Valhalla yüklü bilgisayarda onda öyle FPS sorunu yaşamadım.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Kasım 2022 #8 zetryx dedi: Hayır nereden bakacağım ona bir de Assassin's Creed Valhalla yüklü bilgisayarda onda öyle FPS sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Masaüstü>sağ tık>nvidia denetim paneli>phsyx falan yazar oraya girip ekran görüntüsünü atar mısın?
zetryx dedi: Hayır nereden bakacağım ona bir de Assassin's Creed Valhalla yüklü bilgisayarda onda öyle FPS sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Masaüstü>sağ tık>nvidia denetim paneli>phsyx falan yazar oraya girip ekran görüntüsünü atar mısın?
zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #9 ReznooW dedi: Masaüstü>sağ tık>nvidia denetim paneli>phsyx falan yazar oraya girip ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla...
ReznooW dedi: Masaüstü>sağ tık>nvidia denetim paneli>phsyx falan yazar oraya girip ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla...
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Kasım 2022 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu dener misin FIFA 22 için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu dener misin FIFA 22 için.