1650 Ti sistemde Minecraft kasıyor

Hocam sadece Minecraft ta mı oluyor eğer her oyunda filan oluyorsa Bilgisayarınız bir Update sırasında kesilmiş olabilir bilgisayarcıya götürmen gerekir 0 dan update kurmaları gerekir fakat sadece Minecraft da ise Oyun İşlemci çekirdeklerini kullanmıyor olabilir Kısıtlıyordur işlemcin o kullanımını Tüm Çekirdekler aktif mi bakınız daha sonra Ekran Kartı Denetim masasına girin (Amd veya Nvidia) oradan Uygulamanın ayarlarına bakın ordan herhangi bir kısıtlama oluşmuş mu diye ordada sorun yoksa Yazılımsal birşey olabilir oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz fakat Regedit ten de kökten silerseniz daha iyi olur herhangi bir kalıntının kalmaması için.

Minecraft singleplayer oynarken oyuna entegre edilmiş bir sunucu başlatır, ondan düşük FPS alırsınız. Başka bir sunucuya bağlandığınız için yük düşmez ve yüksek FPS alırsınız.

Minecraft singleplayer oynarken oyuna entegre edilmiş bir sunucu başlatır, ondan düşük FPS alırsınız. Başka bir sunucuya bağlandığınız için yük düşmez ve yüksek FPS alırsınız.
Doğrudur fakat Minecraft da o kadar fazla yük bindirecek birşey yapamazlar Stres testine mi sokuyor 30-40 çok az bir değer 1650ti için.

V Sync açık olsa fps sabit olur bazı modlarda 120fps alıyormuş bazılarında 30-40. 30hz bir ekran piyasada yok şuanda ihtimal yok bence ama bakılabilir.
V-Sync ile alakası yok, dediğim olaydan kaynaklı.
Doğrudur fakat Minecraft da o kadar fazla yük bindirecek bir şey yapamazlar Stres testine mi sokuyor 30-40 çok az bir değer 1650 Ti için.

FPS arttırma modları kullanmıyor ise normal, dediğim şey işlemciyi çok kullanır.

Aynı şeyi söyledim zaten hocam fakat sizin dediğiniz olabilir ama o kadar fazla FPS düşürmez dediğim gibi 1650 Ti kötü bir kart değil stres testine soksa %100 de yine o kadar yorulmaz PC.

Zaten sistem yoruluyor demedim ben, yük biner dedim. O kadar FPS düşürür, kendiniz de deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı