1650 Ti sistemde oyuna girerken ekran karıncalanıyor

Merhaba arkadaşlar,

Lenovo bir laptopum var. 4800H / 1650 Ti / 16 RAM / 512 SSD. Laptopun model linki bu, detaylı özelliklerine bakabilirsiniz linkten.

Ekteki resimden de göreceğiniz üzere oyuna girerken ekran karıncalanıyor. Oyun açılana kadar devam ediyor bu sorun. 5-10 defa.

Alt+Tab yapınca düzeliyor. Hiç Alt+Tab yapmazsam oyuna girince bile devam ediyor. Oyuna girince bir kere Alt+Tab yapsam düzeliyor.

Bütün driverları defalarca güncelledim. AMD entegre ekran kartı driverını bir eski sürümünü de denedim onda da böyle yapıyor.

Muhtemelen AMD entegre ekran kartından NVIDIA ekran kartına geçişte sorun yaşıyorum.

Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

Not: Oyuna girince W-a-s-D tuşlarının bulunduğu yerden tınlama gibi ses geliyor. Yani ekran kartından geliyor muhtemelen. Coil whine deniyor galiba buna.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba ekran kartınızı güncellediniz evet iyi ancak bu sürüm kararlı çalışmıyor önceki sürüme geri dönün ve yeniden deneyin olmazsa aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırıp NVIDIA uygulaması ile yeniden yükleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı