Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 22 Ocak 2021 #11 sabri28can dedi: Bi önceki monitör tecrübemde ghosting denilen şeye ayar oldum. Kullanırken daha önce hiç bu problemi yaşadınızmı peki? Genişletmek için tıkla... Kardeşimin monitöründe gördüm gerçekten rahatsız edici bir durum iade edip yenisini aldık onda sorun yaşamadık.
sabri28can dedi: Bi önceki monitör tecrübemde ghosting denilen şeye ayar oldum. Kullanırken daha önce hiç bu problemi yaşadınızmı peki? Genişletmek için tıkla... Kardeşimin monitöründe gördüm gerçekten rahatsız edici bir durum iade edip yenisini aldık onda sorun yaşamadık.
sabri28can Kilopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 106 Yer Giresun 22 Ocak 2021 #12 Syeux dedi: Kardeşimin monitöründe gördüm gerçekten rahatsız edici bir durum iade edip yenisini aldık onda sorun yaşamadık. Genişletmek için tıkla... Değişim ile ghosting sorunu çözülebiliyor yani. Bunu bilmem iyi oldu teşekkürler
Syeux dedi: Kardeşimin monitöründe gördüm gerçekten rahatsız edici bir durum iade edip yenisini aldık onda sorun yaşamadık. Genişletmek için tıkla... Değişim ile ghosting sorunu çözülebiliyor yani. Bunu bilmem iyi oldu teşekkürler
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 22 Ocak 2021 #13 sabri28can dedi: Değişim ile ghosting sorunu çözülebiliyor yani. Bunu bilmem iyi oldu teşekkürler Genişletmek için tıkla... Alırken iade seçeneğini sorgulamayı unutmayın. Ve bu şans işi yeniden ghosting sorunu olan bir monitör gelebilir.
sabri28can dedi: Değişim ile ghosting sorunu çözülebiliyor yani. Bunu bilmem iyi oldu teşekkürler Genişletmek için tıkla... Alırken iade seçeneğini sorgulamayı unutmayın. Ve bu şans işi yeniden ghosting sorunu olan bir monitör gelebilir.