1650 TL Sistem Toplama

emre312

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar bilgisayarım bozuldu ve bilgisayar toplamak istiyorum ve bu sitede g3258 tabanlı sistem gördüm ve 2 cekirdekli olmasına ragmen bana mısın demiyor asagıdaki parcaları toplamak istiyorum sizce uyumlu mu hardisk koymadım bendekini takıcam. Birde RAM'lerden hangisini önerirsiniz ?
NOT: Güç kaynağını Zalman ZM500-LE Serisi 500w güç kaynağı alsam sorun cıkartır mı ?

Adsız.png

Güncell..

1.) g3258 yerine i3 4160 alın.
2.)500 watt o sisteme fazla bile gelir.
3.) Eğer ilerde upgrade sorunu yaşamak istemiyorsanız tek modül ram alınız.
4.) Altta paylaştığım sistem daha iyi bir sistem.
bbbbb.png

malesef güvenmiyorum vatandan toplayamaz mısınız size zahmet orada hardisk seçmeyin bende 1 tb var onu takıcam bütçem en fazla 1500 tl işlemci-anakart-ekrankartı-bellek-dvdrom-kasa-güç kaynagı-sogutucu bunların uyumlu olması lazım .

Sogutucu ve Dvd Rom eklerseniz sevinirim birde bu parcalar uyumlu olurmu anakarta falan onuda söylerseniz sevinirim tşkler. Birde Gta 5 te nasıl bir performans alırım bu parçalarla ?

Parçalar uyumlu, istediğiniz optik sürücü veya soğutucuyu ekleyebilirsiniz. Benim önerim önce işlemcinin kendi soğutucusunu deneyin yetmediğini düşünürseniz ek soğutucu alın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı