angelwick Decapat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 76 15 Haziran 2019 #1 Ben bir bilgisayar kasası ve sıvı soğutma arıyorum kasa da PSU dahil ise 1650 TL kadar bir bütçem var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
Ben bir bilgisayar kasası ve sıvı soğutma arıyorum kasa da PSU dahil ise 1650 TL kadar bir bütçem var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
D Dark^^ Ziyaretçi 15 Haziran 2019 #2 angelwick dedi: Ben bir bilgisayar kasası ve sıvı soğutma arıyorum kasa da PSU dahil ise 1650 TL kadar bir bütçem var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlemci soketinizi belirtirseniz sıvı soğutma önerilerimizi söyleyebiliriz. Bilgisayar Kasası. Power Supply. Sıvı Soğutma Kiti. (Sıvı soğutma kiti ve bilgisayar kasasının açıklamasından uyumluluğu kontrol edebilirsiniz). Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
angelwick dedi: Ben bir bilgisayar kasası ve sıvı soğutma arıyorum kasa da PSU dahil ise 1650 TL kadar bir bütçem var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlemci soketinizi belirtirseniz sıvı soğutma önerilerimizi söyleyebiliriz. Bilgisayar Kasası. Power Supply. Sıvı Soğutma Kiti. (Sıvı soğutma kiti ve bilgisayar kasasının açıklamasından uyumluluğu kontrol edebilirsiniz).