1650 TL'ye Kadar Laptop Önerisi

emirturkoz

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bugün bu konuyu laptop tavsiyesi almak için açıyorum. 1650 TL'ye kadar bilgisayar almayı düşünüyorum. İsteğim şu:

(Oyun oynamak için.)
GTA 5'i hepsi Low'da bile oynatsa yeter. Yeter ki kasmadan oynayabileyim. Bu arada şu anki bilgisayarım bayağı eskidi. Çok kötü. Oyun oynayamıyorum:

İntel Pentium 2.20 GHz
Ekran Kartı : Radeon 7470M
ram : 4gb
w7

(Not : Şimdiden söyleyeyim, laptop alma sistem topla demeyin. Sabit bir yerim yok. Bundan dolayı laptop almak zorundayım.) Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni biraz arttırabilirsen Asus X550JK-XO012D almanı şiddetle tavsiye ederim. GTA 5 dahil çoğu oyunu high very high kasmadan akıcı bir şekilde oynayabilirsin.
 
HP ProBook 4540s 4gb ram turbo 3.2 ghz - 2gb ekran kartı amd 7650m 128bit

açtıgım oyunlar : gta 4 medium , bf4 medium , gta V low

fakat 120tl koyarak 4gb ram daha alırsan gta V medium/ultra ortası oynuyabilirsin


İnternette bulman biraz zor olur casper bayiilerinde bulabilrisn
 
Asus' un parçaları ve soğutmasi daha iyidir. Ve o ekran kartı artık çok eskidi. İleriye dönük olarak Asus daha iyi bir seçim olacaktır.
 
Asus' un parçaları ve soğutmasi daha iyidir. Ve o ekran kartı artık çok eskidi. İleriye dönük olarak Asus daha iyi bir seçim olacaktır.


Asus cok pahlı ve aldıgın parayı haketmiyor cogu markası HP markası uygun fakat iyi marka seçmen lazım bazi modelleri aşırı ısınır bu yüzden benim aldıgım laptop gta 4 2.5saat far cry 3 3 saat oynadıgım hlade ısınma sorunu coook az .
 
Pahalı mı? 1800 tl' ye satılan laptopda GTX serisi ekran kartı kullanılıyor. Ve kasasıda magnezyum. Bu özellikli bir laptop en az 2500tl. HP' nin 2000 tl' ye sattığı laptopda gt840m kullanıyor. Ve HP deki bu kart Asus' un daha üstün bir ekran kartı kullanmasına rağmen daha fazla ısınıyor. Biraz gerçekci olalım.
 
O fiyata Asus ve Toshiba'nın dizüstü bilgisayarını düşünebilirsiniz. Bu iki marka da soğutmayı çok başarılı yaptığı için ısınma ve başka bir problem kesinlikle yoktur. Şurada Asus haketmiyor diyen arkadaşın HP önermesi ne kadar gülünç bir durum. O fiyata ise arkadaşların önerdiği model güzeldir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı