Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Sorum yukarıda malzemeleri 2. El almayı düşünüyorum. Özellikle ekran kartı belki anakart sıfır alırım. Sizce ekran kartı ve işlemci nasıl iyi midir?
Sorum yukarıda malzemeleri 2. El almayı düşünüyorum. Özellikle ekran kartı belki anakart sıfır alırım. Sizce ekran kartı ve işlemci nasıl iyi midir?
Bilal_tutuk Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #2 Enis00 dedi: Sorum yukarıda malzemeleri 2. El almayı düşünüyorum. Özellikle ekran kartı belki anakart sıfır alırım. Sizce ekran kartı ve işlemci nasıl iyi midir? Genişletmek için tıkla... Gayet iyidir hocam. Fakat ekran kartı 2. El alırken dikkat edin mining yapılmış olmasın.
Enis00 dedi: Sorum yukarıda malzemeleri 2. El almayı düşünüyorum. Özellikle ekran kartı belki anakart sıfır alırım. Sizce ekran kartı ve işlemci nasıl iyi midir? Genişletmek için tıkla... Gayet iyidir hocam. Fakat ekran kartı 2. El alırken dikkat edin mining yapılmış olmasın.
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 Bilal_tutuk dedi: Gayet iyidir hocam. Fakat ekran kartı 2. el alırken dikkat edin mining yapılmış olmasın. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 mining için çok tercih edilen bir ekran kartı değildir ama yine de dikkat edilmesinde fayda vardır.
Bilal_tutuk dedi: Gayet iyidir hocam. Fakat ekran kartı 2. el alırken dikkat edin mining yapılmış olmasın. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 mining için çok tercih edilen bir ekran kartı değildir ama yine de dikkat edilmesinde fayda vardır.