denizsama0 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #11 passat dedi: İlk sistemin SSD'si sorunlu, anakart çok düşük kalmış, PSU/kasa kötü ve 1650 D6 var... İkinci sistemin de SSD'si sorunlu ve PSU/kasası kötü. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenize göre ekran kartını 5500 XT 4 GB/1660 super, RAM'i 2x8 GB yapıp alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM zaten 2x8 alttakinde.
passat dedi: İlk sistemin SSD'si sorunlu, anakart çok düşük kalmış, PSU/kasa kötü ve 1650 D6 var... İkinci sistemin de SSD'si sorunlu ve PSU/kasası kötü. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenize göre ekran kartını 5500 XT 4 GB/1660 super, RAM'i 2x8 GB yapıp alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM zaten 2x8 alttakinde.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #12 Ben konu hazırlıyordum, @passat halletmiş :d Pollux 3T-10'u özelleştirip alabilirsiniz. İleride yükseltme yapmayı düşünürseniz PSU'yu değiştirin kesinlikle.
Ben konu hazırlıyordum, @passat halletmiş :d Pollux 3T-10'u özelleştirip alabilirsiniz. İleride yükseltme yapmayı düşünürseniz PSU'yu değiştirin kesinlikle.
denizsama0 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #13 passat dedi: İlk sistemin SSD'si sorunlu, anakart çok düşük kalmış, PSU/kasa kötü ve 1650 D6 var... İkinci sistemin de SSD'si sorunlu ve PSU/kasası kötü. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenize göre ekran kartını 5500 XT/1660 super, RAM'i 2x8 GB yapıp alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu site güvenilir mi ve montajlı geliyor mu?
passat dedi: İlk sistemin SSD'si sorunlu, anakart çok düşük kalmış, PSU/kasa kötü ve 1650 D6 var... İkinci sistemin de SSD'si sorunlu ve PSU/kasası kötü. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenize göre ekran kartını 5500 XT/1660 super, RAM'i 2x8 GB yapıp alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu site güvenilir mi ve montajlı geliyor mu?
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 12 Ocak 2021 #14 denizsama0 dedi: Hocam peki bu site güvenilir mi ve montajlı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir, montajlı ve test edilmiş şekilde geliyor.
denizsama0 dedi: Hocam peki bu site güvenilir mi ve montajlı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir, montajlı ve test edilmiş şekilde geliyor.
denizsama0 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #15 passat dedi: Site güvenilir, montajlı ve test edilmiş şekilde geliyor. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu geliyor mu.
passat dedi: Site güvenilir, montajlı ve test edilmiş şekilde geliyor. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu geliyor mu.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 12 Ocak 2021 #16 denizsama0 dedi: Windows kurulu geliyor mu? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi satın alınmadığı takdirde yükleme yapılmamaktadır. Böyle bir açıklama yapmışlar.
denizsama0 dedi: Windows kurulu geliyor mu? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi satın alınmadığı takdirde yükleme yapılmamaktadır. Böyle bir açıklama yapmışlar.