1650S düşük GPU kullanımı

MetinDai

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dün de aynı konuyu açtım onda kullanım %60'lardaydı fakat şu an %10'larda geziyor Fortnite düşük ayarlarda. Ekran kartı pazartesi akşam alındı oyunlarda GPU kullanımı çok düşük bu da bana performans düşüklüğü olarak yansıyor ve bir de oyun oynarken SSD kullanımı %100 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, dün de aynı konuyu açtım onda kullanım %60'lardaydı fakat şu an %10'larda geziyor Fortnite düşük ayarlarda. Ekran kartı pazartesi akşam alındı oyunlarda GPU kullanımı çok düşük bu da bana performans düşüklüğü olarak yansıyor ve bir de oyun oynarken SSD kullanımı %100 oluyor.

İşlemci 1200 AF mi?

SSD herhangi bir oyun indirirken veya taşıma yaparken mi oyun oynuyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı