PC'nin ne kadar özelliğini yazarsan o kadar cevap verilebilir hocam.1650S ekran kartım monitöre görüntü vermiyor.
Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Güç kablosunu taktığınızdan emin misiniz?1650S ekran kartım monitöre görüntü vermiyor.
Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Öyle olsa ekrana görüntü gelir hocam uyarı gelir ama.Güç kablosunu taktığınızdan emin misiniz?
Uyarı mı geliyor? Ne gibi bir uyarı geliyor? İlk defa duyuyorum bunu. Ekran kartının güç girişine kabloyu takmazsanız sadece monitör ışığı yanıp sönüyor.Öyle olsa ekrana görüntü gelir hocam uyarı gelir ama.
Dün kabloyu takmadan açtım fanlar dönüyordu ama ekrana güç kablosunu takın tarzı bir uyarı geldi.Uyarı mı geliyor? Ne gibi bir uyarı geliyor? İlk defa duyuyorum bunu. Ekran kartının güç girişine kabloyu takmazsanız sadece monitör ışığı yanıp sönüyor.
Neyse hocam sorunun bundan kaynaklanmadığı aşikar başka zaman tartışabilirizVGA ya da HDMI artık ne kullanıyorsanız onu takmamışsınızdır o yüzden uyarı gelmiştir. Benim bahsettiğim ekran kartının güç kablosu.
İ3 10. NesilPC'nin ne kadar özelliğini yazarsan o kadar cevap verilebilir hocam.
Dostum onu bende biliyorum ben henüz sistemi kullanmadım bile zaten garantisi var ben ekran kartının sorunlu olduğunu düşünmüyorum yapabiliceğim nedir diye soruyorum yoksa bilsem ekran kartında sorun olduğunu zaten servise gönderirim.@Bozly eğer sorunun erkan kartından kaynaklandığını tespit ettiyseniz yapabileceğiniz tek şey servise yollamak.
Ek güç girişinden mi bahsediyorsun 6 pın takılıyor ve taktım evet.VGA ya da HDMI artık ne kullanıyorsanız onu takmamışsınızdır o yüzden uyarı gelmiştir. Benim bahsettiğim ekran kartının güç kablosu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.